Norge

Norge

25 juli - vidare norrut

Loggbok juliPosted by Crew 2008-07-25 17:00
På morgonen var det dags att kolla om den kommit någon krabba i tinan. Aurora var förste rorsman med den äran i jollen. Roy verkade mycket förnjöd med det...
Blog Image
Hon blev överförtjust när hon fick upp tinan och det var en karbba i den!
Blog Image
Vid återfärd till båten rodde Aurora med kraftiga tag medan pappa Roy koncentrerat höll den stora fångsten mellan tummen och pekfingret.
Blog Image
Hela gänget på Ariel samlat före avfärd såg ut så här.
Blog Image
Vi tackar för en härlig CB-träff och vill visa en bild med en ung men mycket kavat liten tjej till rors på Ariel. Yngsta rorsman på en CB eller?
Blog Image
Så här utvilad och lugn såg Emotions kapten ut när vi lämnade den lugna fjorden som omsluts av höga berg med snö på topparna. Det var en härlig upplevelse att få vara där och sova så lugnt i Trollfjorden!
Blog ImageFärden vidare går norrut - vet ej vart vi hamnar ikväll - sitter nu nere i båten och bloggar under tiden som vi transporterar oss. Vi har ett antal dagar på oss att komma upp till Finnsnes där vi tänkt deltaga i en 4-dagars regatta som går runt ön Senja. Kul att tänka på att vi nu kommer att befinna oss längre norrut än vad Sverige sträcker sig! Hi hi!

Nu har vi kommit till Sortland på Langøy. Det är en stad och det är fredag! wow det kanske händer något här ikväll! Vi har i varje fall köpt hämtpizza (kebabpizza) och druckit rödvin här i båten. Vi har schysst uppkoppling men tänkte snart dra ut på stan det verkar som om ett band ska spela på torget här snart..... Bye!

  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Crew 2008-08-08 15:37

Tack Roy! Dina tips gjorde nog susen på regattan! tack!

Posted by Roy Rise 2008-08-07 13:00

Det var veldig hyggelig å få treffe verdens sørligste CB eiere. God tur norrut og lykke til med deres første regatta.

Posted by Caesar 2008-08-02 11:16


Posted by Caesar 2008-08-02 11:14