Norge

Norge

28 juni - Bergen till Bulandet

Loggbok juniPosted by Crew 2008-07-03 22:04
Vi kom iväg från Bergen efter kl 10 och fick gå för motor ett par timmar i strålande solsken inomskärs för att komma ut till kusten. Väl där ute hittade vi lite vind och hade en underbar seglingsdag med snälla vågor och lagom vind. Vi fick dock gå en bra bit ut från kusten för att få rätt vinkel på vinden. Med tanke på hur stora bergen är egentligen så ser man kanske hur långt ut vi var.
Blog ImageMot kvällen började det komma lite moln för solen och vid kl 21.15 så tog vi denna bild som absolut inte kan ge rättvisa åt den fantastiska kvällshimlen vi seglade under.
Blog ImageNågot som vi inte hunnit vänja oss vid är att det är ljust så lääääänge på kvällen. Tar alltid miste på tiden (hjälper inte heller att vi lagt av oss våra klockor....) När klockan är 10 tror man att hon är så där 6-7. Lite svårt att komma isäng i tid för att orka gå upp tidigt....

Här en bild på en lycklig, vind- och soltrött seglare.
Blog ImageKlockan 22.30 på väg in till en liten liten hamn på Niköy på Bulandet såg vi en söt liten fiskebåt som var på väg ut.
Blog ImageOch sedan en promenad och den obligatoriska kvällsbilen. (Kl 23.35)
Blog Image

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.